Heerlijk voor in de tuin is een set loungestoelen. Door de grootte en vorm zitten deze zitkussens heel erg comfortabel. Als je erop gaat zitten zak je er een beetje in weg, zodat een fijne pasvorm ontstaat en je lekker zit. De stoelen en kussens zijn gemaakt van stevig, waterwerend materiaal, zodat ze ook prima buiten gebruikt kunnen worden. Door het hengsel zijn de loungestoelen eenvoudig te verplaatsen. Met een loungekussen in dezelfde kleur heb je een mooie set voor de zithoek en kun je heerlijk onderuit. Ook voor de kinderen zijn de kussens en zitzakken een uitkomst. Ze kunnen hier fijn in nestelen en rustig een boekje lezen, knutselen, chillen of spelletjes spelen. 

   

  Klik voor meer informatie, prijzen en andere maten op Loungestoelen en palletkussens of de afbeelding hieronder.


   

  Tuindecoratie

  loungestoel

  Loungestoel kopen

  Je kunt prima online een loungestoel kopen. De afbeelding en beschrijving geven een goed beeld van het product en de zitzakken kunnen geen schade oplopen tijdens het vervoer, omdat ze zacht zijn en in een doos zijn verpakt. Het is uiteraard ook mogelijk om je loungestoel of zitzak in het kunstgras te plaatsen. Dit levert geen krassen of beschadigingen op omdat kunstgras tegenwoordig heel zacht gefabriceerd wordt. 
  U kunt loungestoelen kopen met online voordeel via Tuin-decoratie.eu. De verwerking van uw order verloopt via VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online. Deze betrouwbare shop geeft een goede service, hanteert lage prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering.

  Dus loungestoelen koopt u via tuin-decoratie.eu

  Loungekussens

  De loungestoel in de afbeelding is helaas niet meer leverbaar. Wel hebben we mooie nieuwe loungekussens voor een comfortabele zitplek en opblaasbare poefen. De loungekussens zijn 60 bij 60 cm in afmeting en gemaakt van zachte stof in de kleur beige of grijs.

  Palletkussens

  Ook met palletkussens kun je een mooie loungehoek maken. De palletkussens zijn verkrijgbaar in de maten 120x80, 120x40 en 60x40 cm. De laatste 2 zijn de zogenaamde rugkussens om het zitcomfort te verhogen. De stof is dicht geweven of van het fluweelzachte velours.

  De sfeervolste tuindecoratie, gezellige buitensfeer en tuinaccessoires